De wereld van SecurCash

 • Contant geld. Hoe houd je het betaalbaar?

  15 februari 2018

  De afname van het aantal transacties neemt niet weg dat contant geld voorlopig een belangrijk smeermiddel blijft voor de Nederlandse economie. Maar, hoe houd je de infrastructuur daarvoor betaalbaar?

  Verder lezen
 • Kosten van cash voor de retailer

  14 februari 2018

  Wat kost het een retailer om een tientje af te storten? Overzicht van kosten van cash voor de retailer.

  Verder lezen
 • Waarom contant geld niet verdwijnt

  27 maart 2017

  Betalen gaat steeds vaker digitaal. Verdwijnt cash helemaal? Nee! 4 redenen waarom we (toch) niet zonder contant geld kunnen.

  Verder lezen
 • Een overval kost meer dan je lief is

  21 februari 2017

  De kans op een winkeloverval is niet heel groot. Maar als het gebeurt is de schade veel groter dan enkel de buit. Hoe bescherm je je zaak en je personeel?

  Verder lezen
 • De kansen van een less cash society

  11 januari 2017

  Cash betalen lijkt op z’n retour, Nederlanders trekken vandaag de dag zelfs vaker hun mobieltje of pinpas dan hun portemonnee. Die ontwikkeling zet nog door, maar munten en bankbiljetten zullen nooit helemaal verdwijnen. De toekomst is niet ‘cashless’, maar wel ‘less cash’. Hoe speel je als ondernemer in op veranderd betaalgedrag? En welke uitdagingen én kansen biedt een less cash society?

  Verder lezen
 • Even voorstellen... SecurCash

  10 mei 2016

  In oktober 2015 heeft Wincor Nixdorf waardetransporteur Brink’s Nederland overgenomen en het bedrijf samengevoegd met dochteronderneming SecurCash.

  Verder lezen