Verwerking van cash en non-cash betalingen

Nederlanders gebruiken voor ongeveer 45% van alle betalingen contant geld. U ziet dit aandeel al jaren afnemen, terwijl het aantal contactloze, PIN en mobiele betalingen toeneemt. Wij verwachten dat het aantal contante transacties zich op termijn stabiliseert op zo'n 25%.

Optimale klantervaring bij betalen

Minder contante betalingen betekent dat de relatieve kosten voor de verwerking ervan toenemen. Tegelijk speelt u als retailer in op de nieuwste ontwikkelingen, zoals mobiel en contactloos betalen. De uitdaging is dus om slim om te gaan met betaalmogelijkheden en geldverwerking. Want u wilt met zo weinig mogelijk investeringen een optimale klantervaring bieden. En daar hoort betalen ook bij.

Ideale combinatie

SecurCash en moederbedrijf Diebold Nixdorf vormen voor retailers een ideale combinatie voor oplossingen op het gebied van cash en non-cash betaalmangement en geldverwerking.

Hoe werkt Intelligent betaalmanagement?

  • Onze experts inventariseren en analyseren de processen en systemen voor betaaltransacties en geldverwerking binnen uw retailorganisatie.
  • Op basis van toekomstverwachtingen en doelstellingen bepalen we een optimale structuur voor het betalingsverkeer en de geldverwerking op uw winkelvloer.
  • Eventueel richten we op kleine schaal een pilot in.
  • De geboden maatwerkoplossing bestaat uit advies, hardware, software, onderhoud en cash-logistieke dienstverlening.

Wat levert Intelligent betaalmanagement u op?

  • Een optimale ervaring ten aanzien van betaalmogelijkheden voor uw klanten.
  • Een integrale en toekomstbestendige aanpak voor het verwerken van contante, contactloze, PIN en mobiele betalingen.
  • Eén strategische partner op het gebied van alle transacties.

Wij adviseren u graag

Meer weten over onze visie op een integrale en toekomstbestendige betaalstructuur? Laat uw gegevens achter en we adviseren u graag over de beste oplossing voor intelligent betaalmanagement en de verwerking van contant geld voor uw onderneming.

Bel met 030 - 635 61 70 of vul het contactformulier in.


SecurCash biedt ook

Cash Collect Basic waardetransport en geldverwerking

Cash Collect Smart veilig, efficiënt en betrouwbaar

* Verplichte velden