Waardetransport, geldverwerking en cash-management

Jarenlange ervaring

SecurCash heeft jarenlange ervaring met de veilige verwerking van contant geld. Al bijna een halve eeuw zijn onze voorgangers en wij actief op de Nederlandse markt. Onze onderneming is in de loop van de tijd doorontwikkeld van beveiligd waardetransporteur tot autoriteit in het beheren en verwerken van contante geldstromen.

Voor banken

Een van de belangrijke taken van SecurCash is het voor banken en onafhankelijke exploitanten in werking houden van het geldautomatennetwerk in Nederland. Daarvoor beheren wij contante geldvoorraden in onze cash-centra, transporteren bankbiljetten en muntgeld in zwaar beveiligde geldwagens en zorgen ervoor dat geldautomaten beschikbaar zijn voor de consument (opname) en detailhandel (afstort).

Voor winkelbedrijven

SecurCash beheerst en verwerkt contante geldstromen voor winkelbedrijven en andere instellingen waar met cash wordt afgerekend. Wij faciliteren contante betalingen en zorgen ervoor dat cash inkomsten veilig en efficiënt op de bankrekening van onze klanten terecht komen.

Diebold Nixdorf

SecurCash is een 100% dochter van Diebold Nixdorf, wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van systemen, software en diensten voor financiële instellingen en retailorganisaties. Diebold Nixdorf is de belangrijkste partner bij het vormgeven van onze geïntegreerde benadering voor betaalmanagement en geldverwerking. We willen daarmee een optimale oplossing bieden voor het faciliteren en verwerken van alle betalingen op de winkelvloer.

Onze kwaliteit biedt u zekerheid

  • SecurCash beschikt over het Keurmerk Geld- en waardetransport van de Nederlandse Veiligheidsbranche.