Over SecurCash -expert in transport en verwerking van cash

Misschien kent u ons nog onder de naam Brink’s, de betrouwbare waardetransporteur voor Nederland. Of kent u ons nog uit onze Rotterdamse periode, toen SecurCash nog een lokale speler was, met de flexibiliteit van een nieuwkomer?

Het nieuwe SecurCash is ‘the best of both worlds’. Wij hebben een dijk aan ervaring in huis, tegelijk kijken we met een frisse blik naar onze business. Die combinatie maakt dat we vooruit blijven denken en blijven vernieuwen.

Contant geld is ons vak. Dat verdwijnt niet, maar Nederlanders betalen wel steeds minder contant. We gaan naar een ‘less cash society’. Dat is de uitdaging waar we samen voor staan. U en wij.

Als SecurCash hebben we de ervaring, de innovatiekracht en de middelen in huis om de opslag en verwerking van geld steeds slimmer, veiliger en efficiënter te maken. Voor kleine en grote ondernemers. Voor winkeliers, voor ondernemers in horeca en toerisme en voor bancaire instellingen. En, omdat we een dochter zijn van Diebold Nixdorf, zijn we in staat onze klanten een totaalconcept te bieden voor optimaal management van alle geldstromen. Voor zowel cash als non-cash.

SecurCash, less cash more value


​Onze certificaten en keurmerken, uw zekerheid

  • ​ISO 9001 - SecurCash Nederland b.v. voldoet aan deze internationale norm die eisen stelt aan haar kwaliteitsmanagementsysteem en de manier waarop zij met het kwaliteitsbeleid omgaat.
  • ​ISO 22301 - Dit is de internationale norm voor Business Continuity Management. SecurCash garandeert haar klanten bedrijfscontinuïteit en dit certificaat geeft invulling aan deze belofte.
  • Keurmerk Beveiliging van De Nederlandse Veiligheidsbranche
  • Keurmerk Geld- en waardetransport van De Nederlandse Veiligheidsbranche

Het huidige SecurCash is in oktober 2015 ontstaan door de samenvoeging van het voormalige Brink’s Nederland en SecurCash. SecurCash is een dochteronderneming van Diebold Nixdorf (voorheen Wincor Nixdorf).