Nieuws SecurCash

 • [nieuws] SecurCash optimaliseert bedrijfsprocessen en brengt organisatie in lijn met de toekomst.

  12 mei 2017

  Persbericht dd 12 mei 2017. SecurCash is bezig zijn bedrijfsmodel te optimaliseren en in lijn te brengen met de behoeften van banken en detailhandelsondernemingen. Naast het implementeren van uitgebreide maatregelen om processen te automatiseren en optimaliseren, wil SecurCash zijn bedrijfslocaties consolideren en onderliggende taken aan derden uitbesteden.

  Verder lezen
 • [blog] Waarom contant geld niet verdwijnt

  27 maart 2017

  Betalen gaat steeds vaker digitaal. Verdwijnt cash helemaal? Nee! In dit blog 4 redenen waarom we (toch) niet zonder contant geld kunnen.

  Verder lezen
 • [blog] Een overval kost meer dan je lief is

  21 februari 2017

  De kans op een winkeloverval is niet heel groot. Maar als het gebeurt is de schade veel groter dan enkel de buit. Hoe bescherm je je zaak en je personeel?

  Verder lezen
 • [nieuws] ​Covenant tegen overvallen waardetransporten

  16 februari 2017

  Overvallen op gelddepots zijn zeer zware delicten, met grote impact. Daarom tekenden 5 publiek-private partijen, waaronder SecurCash, een convenant met afspraken over effectievere samenwerking, preventie en bestrijding.

  Verder lezen
 • [blog] De kansen van een less cash society

  11 januari 2017

  Cash betalen lijkt op z’n retour, Nederlanders trekken vandaag de dag zelfs vaker hun mobieltje of pinpas dan hun portemonnee. Die ontwikkeling zet nog door, maar munten en bankbiljetten zullen nooit helemaal verdwijnen. De toekomst is niet ‘cashless’, maar wel ‘less cash’. Hoe speel je als ondernemer in op veranderd betaalgedrag? En welke uitdagingen én kansen biedt een less cash society?

  Verder lezen
 • [nieuws] ​Oranje Fonds werkt aan veilig vervoer collectegeld

  19 mei 2016

  Oranje Fonds werkt samen met RegioBank en waardetransporteur SecurCash aan veilig vervoer collectegeld. In de week van 17 t/m 21 mei is de jaarlijkse collecte van het Oranje Fonds. Tijdens de collecteweek kunnen de collectanten het collectegeld afgeven bij een deelnemend RegioBank kantoor in de buurt. Daar wordt vervolgens het geld opgehaald door waardetransporteur SecurCash...

  Verder lezen
 • [blog] Even voorstellen...SecurCash

  10 mei 2016

  In oktober 2015 heeft Wincor Nixdorf waardetransporteur Brink’s Nederland overgenomen en het bedrijf samengevoegd met dochteronderneming SecurCash. Het vernieuwde SecurCash is daarmee direct één van de grootste spelers op de markt van transport en verwerking van contant geld in Nederland. SecurCash is specialist in efficiënt en veilig waardetransport en adequate geldverwerking voor retail, detailhandel en de bancaire sector.

  Verder lezen
 • Persbericht: Wincor Nixdorf, moederbedrijf SecurCash, samen met Diebold

  26 maart 2016

  Er is een belangrijke stap vooruit gezet omtrent de bedrijfscombinatie tussen Diebold en Wincor Nixdorf, het moederbedrijf van geldtransporteur SecurCash.

  Verder lezen
 • Persbericht: Overname Brinks Wincor Nixdorf

  05 oktober 2015

  Wincor Nixdorf heeft waardetransporteur Brink’s Nederland overgenomen en voegt het bedrijf samen met dochteronderneming SecurCash.

  Verder lezen
 • Persbericht: Groen licht overname Brink's Nederland

  15 september 2015

  De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft goedkeuring gegeven voor de overname van geldtransporteur Brink's Nederland door het Duitse Wincor Nixdorf.

  Verder lezen