SecurCash optimaliseert bedrijfsprocessen

12 mei 2017

SecurCash, een bedrijf dat is gespecialiseerd in de verwerking van contant geld op de Nederlandse markt, is bezig zijn bedrijfsmodel te optimaliseren en in lijn te brengen met de behoeften van banken en detailhandelsondernemingen. Naast het implementeren van uitgebreide maatregelen om processen te automatiseren en optimaliseren, wil SecurCash zijn bedrijfslocaties consolideren en onderliggende taken aan derden uitbesteden.

De beoogde reorganisatie houdt met name in dat de CIT-vestigingen van SecurCash in Amsterdam en Houten worden gesloten, inclusief de munttelcentrale. Het verwerken van papiergeld wordt in Best geconcentreerd, het verwerken van munten wordt deels gedecentraliseerd.

Het hoofdkantoor van het bedrijf wordt verplaatst van Houten naar Delft. Voor de werknemers op de vestigingen die worden gesloten, is het bestaande sociale plan van toepassing om te zorgen dat de ontslagen op een zo verantwoord mogelijke manier worden uitgevoerd.

Door de bedrijfsvoering in lijn te brengen met de omstandigheden op de Nederlandse markt zal SecurCash in staat zijn om een flexibele en betrouwbare organisatie te blijven die een hoog niveau van dienstverlening kan garanderen, zowel nu als in de toekomst. De afname in het gebruik van contant geld doet zich ook voelen in de bedrijfsvoering van huidige en toekomstige klanten.
Als zodanig wil SecurCash haar expertise in toenemende mate gebruiken om voor iedere klant de meest efficiƫnte verwerking van geld mogelijk te maken, maar ook om het optimaliseren van processen te ondersteunen en waar nodig deze zelfs over te nemen als dienstverlening aan de klant.